WIE IS DAANTJE?

 
 

WIE IS DAANTJEKOOKT?

EIGENAAR CATERINGBEDRIJF DAANTJEKOOKT, DANIELLE LIEKENS, 31 JAAR, LAREN

LEKKER ETEN EN KOKEN IS MIJN LEVEN

IK BEN ACHT JAAR WERKZAAM GEWEEST IN HET AMSTERDAMSE VASTGOED EN HAD EEN ONTZETTEND LEUKE BAAN ALS MAKELAAR. IN 2014 BEGON IK MET EEN SCHATTIG BEDRIJFJE, DAANTJEKOOKT, IK KOOKTE KLEINE DINERS BIJ MENSEN THUIS EN VEEL VRIENDEN HAALDEN TAKE AWAY MEALS DIE IK IN MIJN PIEPKLEINE KEUKENTJE MAAKTE. IK GING OP DE FIETS NAAR DE GROOTHANDEL EN HAD TOEN NOOIT GEDACHT DAT MIJN DAANTJEKOOKT ZOU UITGROEIEN TOT EEN VAN DE BESTE CATERINGBEDRIJVEN IN HET GOOI.

ER IS IN MIJN LEVEN NOOIT EEN DAG VOORBIJ GEGAAN ZONDER TE DENKEN AAN KOKEN OF LEKKER ETEN. ALS BOLLE BABY VAN 4,5 KG ZAG JE AL WEL DAT IK EEN LEKKERBEK WAS. IK GROEIDE OP IN TWEE WERELDEN, DOORGEKOOKTE AGV'TJES MAAR OOK NAAR DE BESTE RESTAURANTS OVER DE HELE WERELD. IK KOOS NOOIT VOOR EEN KINDERMENU MAAR WILDE NIEUWE SMAKEN EN TEXTUREN ONTDEKKEN.

HET IS EEN GROOT VOORRECHT DAT IK IEDERE DAG MENSEN BLIJ MAG MAKEN MET LEKKER ETEN. HET IS MOOI OM TE ZIEN DAT ETEN ZO SFEERBEPALEND IS, HET GEEFT GEZELLIGHEID EN GELUK MAAR OOK TROOST BIJ VERDRIET.

MET VEEL PASSIE EN PLEZIER HEB IK ER KEIHARD VOOR GEWERKT OM DAANTJEKOOKT UIT TE LATEN GROEIEN TOT EEN VAN DE BESTE CATERINGBEDRIJBEN IN HET GOOI. MIJN CLIENTEN BESTAAN UIT LOKALE EN INTERNATIONALE BEDRIJVEN, TV PROGRAMMA'S, BN'ERS, SCHOLEN, STICHTINGEN, POLITIEKE PARTIJEN EN PARTICULIEREN DOOR HEEL NEDERLAND.

DE COMBINATIE VAN MIJN PERFECTIONISME EN WARME HART ZORGEN ERVOOR DAT UW GASTEN ZICH WELKOM VOELEN EN HEERLIJK KUNNEN GENIETEN TIJDENS UW EVENT.